seramaygreenhousetomata

Contak Number: +90 242 354 01 01  /   +90 542 782 45 94  /  +90 543 930 30 52  / +90 537 369 02 69   /  +90 532 205 06 04

e-mail adress:   info@maysera.com.tr  / www.maysera.com.tr  / www.maycelik.net 

  • https://www.facebook.com/maysera.ru/
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905322050604
  • https://twitter.com/MaySeraFarming
  • https://www.instagram.com/maysera.com.tr/
Adım Adım Sera Kurulum
Topraksız Üretim Meteryalleri
Sera İklim Kontrol Makinesi
Topraksız Üretim Sera Sulama Tesisat Sistemi
Topraklı Üretim Sera Sulama Tesisat Sistemi
Video
Site Haritası

Home Page


     glass greenhouse

   
Product code : venlo greenhouse
Producer : MAY SERA
Product features
8 m 9.60 m 12 m venlo greenhouse glass
 Order        Detail
 
 
Detail
ИНВЕСТИЦИСКО ПОВЕЕ ОД САД ЗА НАШАТА ИДНИНА

Дами и господа,
Драги loversубители на нашите производи!

Светската популација расте секој ден, во 2000 година се зголеми за 1,33%, во 2010 година за 1,24%, во 2017 година за 1,12%, а во 2025 година според следната статистика треба да се зголеми за 1,10. Сегашното население е 7, 5 милијарди. Годишниот раст на населението во светот е 1%. Глобалното население рапидно расте, а пристапот до храна станува сè потежок. За да се избегнат потешкотиите со пристапот, производството на храна треба да се зголеми во просек од 60-70%.
За да се зголеми продуктивноста на прехранбените производи, потребно е да се создадат нови современи производствени капацитети. MAYSERA, како земјоделска компанија, нуди проекти за производство на затворени земјоделски објекти. Ние произведуваме и инсталираме современи системи на стаклена градина.
Нашата цел е да одгледуваме квалитетно овошје и зеленчук дури и во лоши климатски услови во зима и лето.
Нашата компанија, основана во 2004 година во градот Анталија / Турција, ги започна своите активности во производство на челични конструкции за различни хотели, одморалишта, деловни центри, како и челични делови, вклучувајќи го и процесот на склопување.
Ние потекнуваме од семејство на земјоделци во градот Анталија, што е лулка на земјоделството на нашата земја, континуирано збогатувајќи го нашето искуство и знаење во градењето оранжерии, истовремено земајќи ги предвид потребите на растенијата.
Нашата активност е да развиваме и да создадеме поволни услови за одгледување растенија, овошје и зеленчук.
Како материјали за оранжерии, произведуваме профили за стаклена градина и стеги за приклучување. Годишниот капацитет на производство на машините е 400 ха.
Со оглед на спецификите на растенијата и климатските услови на секоја земја, се развива посебен дизајн на стаклена градина.
Овој дизајн обезбедува високо ниво на изведба. Инвестициските трошоци за земјоделство во стаклена градина се разликуваат во зависност од користените материјали и трошоците за енергија, а исто така зависат и од климатските услови на регионот.
Почитуван клиент, произведуваме дизајн на стаклена градина со минимална потрошувачка на енергија и висока продуктивност.
При изградба на стаклена градина, два важни фактори се осветлувањето и климатизацијата.
Со правилна употреба на овие фактори, во стаклена градина со површина од 10.000 м2, доматната култура ќе изнесува 600 тони за 11 месеци. За да се намалат финансиските трошоци (вештачко ѓубриво-енергија-работна сила), површината на инсталираниот систем на стаклена градина треба да биде најмалку 40.000 м2.

#makedonya #Biogaz #Производство #Системи #ѓубриво #фабрики #Тезис #операции #инженеринг #Инсталирани #Системи #Процесирање #Процесирање #Проект #Инсталирање и #Бизнис #Консалтинг #Инвестиции #Партнерство #Кеј # Делистер #Гринхаус #Проекти #Key #Delivery #Meatand #Milk #Farming #Farming #Fruit #Gardens #Fruit #Juice #Factories #Tomato #Paste #and #Pickle #Factories #Animal #Productions #Farms #Economic #Irritation #Systems #Gardening #IrrigationSystems #Automated #Irrading #Solar #energized #watering #systems #Greenhouse #Biogaz #Productions #factor #froductions #actor #froductions #actor #froducts #activity #Tesis #business #engineering #Running #Properties #Инсталиран #Prect #Инсталирање #и #Бизнис #Consulting #nvestment #partnership #Ключ #Доставка #Теплица #Проекты #Ключ #Доставка  #Мясо #Десетина #Ключ #Доставка #Фрукты #Сады #Доставка #Фрукты #Ключ  #Фабрики #соков #Томатная #Доставка #паста #Фабрики #Рассол #Животные #Экономика #Фермы #Производство #Системы #Ирригация #Садоводство #Ирригационные #Автоматические #системы #MAY #may #Ирригационные #Soсе #energized #воднување #systems #Солнце #serв #enerjiln #Биогаз #Продукция #Средства #Удобния #заводы #Tesis #бизнес #инжиниринг #ногаз #parnic #петерный #ветерные #maygreenhouse #Use #United #States #Of #Ameri од #Afghanis од #Germany #Andorr да #Angol да #Anguill да #Antarcti од #Antigu и #Barbu во #Argent да #Albani да #Arub да #Europe на #Unio на #Australi да #Austri да #Azerbaij на #UAда #United #car # Emirates #Bahamas #Bahrain #Bangladesh #Barbados #Western #Sahara #Belgium #Belize #Benda #Bermuda #Belarus #Bolivia #Bosnia #Herzegovina #Botswana #Bouvet #Isl. #Brazil #British #Indian #Ocean #Territory #Brunei #Bulgaria #Burkina #Faso #Burma #Myanmar #Burundi #Bhutan #Chad #Cape #Verde #Gibraltar #Algeria #Cristrist #Isl. #Djibouti #Cocos #Keeling #Cook #Isl. #Чешкасловачка #Кина #Денмарк #Едноставно #Тимор #Лесте # Доминиканец #Доминика #Екуадор #Екваторска #Гваина #Ел #Салвадор #Индонезија #Еритреја #Арменија #Естонија #Етиопија #Фолкланд #Фарое # Морово # Хорор #Finland #France #French #Guiana #France #Polynesia #Gabon #Gambia #Ghana #Gaza #Strip #Guinea #Guinea #Bissau #Grenada #Carricou #Greenland #Guadeloupe #Guam #Guatemala #Guernsey #Su #s #Антарктикот #Земји #South #Georgia #South #Sandwich #Islands #Korea South #Georgia #Guyana #Haiti #Heard #McDonald #Croatia #India #Netherlands #Netherlands #Antilles #Honduras #Hong #Kong #UK #uk #UnitedKingdom #Iran #Ireland #Spain #Israel #Sweden #SwitSwitzerland #Italy #Iceland #Jamaica #Japan #Jersey #Камбоџа #Камерун #Канада #Канари #Исла. #Qatar #Kazakhstan #Kenya #Cyprus #Kyrgyzstan #Kiribati #Colombia #Comoros #Congo #CostaRica #Kuwait #Korea #North #N Northern #Marianas #Isl. #Куба # Лаос #Лесото #Латвија #Либерија #Либија #Лихтенштајн # Литванија #Лебанон #Луксембург #Хунгари  #Макао #Македонија #F.Y.R.O.M. #Малави #Малдиви #Малезија #Мали #mаршал #Исла. #Малта #Isle #of #Man #Martinique #Mayotte #Mexico #Central #African

 
 
Request form
Name
Order amount
E-Mail
Telephone
Adress
South wall
Eastern front
Cargo Preference
Message